Cherestea

Cherestea de fag

Datorită experienţei îndelungate, LAPROM ROMANIA vă oferă cheresteaua de fag ce satisface nevoile dvs. actuale şi viitoare. Gama de cherestea comercializată de noi presupune materie primă de înaltă calitate şi servicii complementare excepţionale.

Avantajele competitive ale LAPROM ROMANIA sunt practic calitatea deosebită a mărfii şi costul total viabil pentru clienţii noştrii.

Cherestea de frasin

Frasinul este un arbore de esenţă tare , ce poate atinge şi vârste de 500 de ani. Lemn de esenţă tare , frasinul este folosit in industria mobilei si design interior. Cheresteaua de frasin ivrata de LAPROM se diferenţiaza prin aspect şi calitate. 

Calităţile frasinului sunt deosebite si este recomandat în domenii precum fabricarea de vase până la piese de mobilier sau construcţii.

Cherestea de stejar

Stejarul este un arbore de esenţă tare, ce poate atinge şi vârste de 500 de ani. Lemn de esenţă nobilă, stejarul a fost recunoscut întotdeauna drept un simbol al bunăstării şi durabilităţii. Cheresteaua de stejar livrata de LAPROM ROMANIA se diferenţiaza prin aspect şi calitate.

Calităţile sale deosebite o recomanda ca utilizare în domenii diverse – de la fabricarea de vase până la piese de mobilier, industria feroviară, construcţii sau duşumele.

Cherestea de răşinoase

Cheresteaua de răşinoase procesată şi comercializată de LAPROM ROMANIA este utilizată în construcţii Datorită calităţii deosebite şi a faptului că nu o sortăm decât în două clase mari de calitate, cheresteaua noastră îşi găseşte cu uşurinţă utilizarea şi în industria mobilei.

Cheresteaua de răşinoase şi-a dovedit versatilitatea şi aplicabilitatea în diverse domenii datorită caracteristicilor structurale deosebite.

alte produse din lemn

scos GL

Furnir

Furnirul pe care le comercializăm în tăiere tangenţială sau radială cu calităţi deosebite generate de modul de procesare aburit sau neaburit. Esenţele din care putem să livrăm sunt fag, stejar european, tei şi cireş.

Traverse cale ferata

Putem livra traverse din lemn pentru calea ferata din diferite specii, traverse care isi gasesc o larga intrebuintare. Materialul lemnos din care se produc traversele la solicitarea beneficiarilor, poate fi Stejar (quercus robur, quercus petraea, quercus frainetto, quercus ceris), Fag (fagus sylvatica). 

Tamburi

Producem tamburi din lemn cu respectarea specificațiilor standardelor internaționale și/sau în conformitate cu specificațiile clientului. Deținem tehnologii de lucru pe care le folosim și care ne permit să fim flexibili și să ne adaptăm rapid La cerințele dumneavoastră. 

Call Now Button